Leraren

We zijn op het moment met drie leraren:

Marc, Ap en Amir

Leraren bij Beatseed Marc Heinen Drumles Arnhem Leren drummen

Marc Heinen met Duncan

In 2009 richtte Marc de drumschool Beatseed op, die inmiddels gegroeid is naar meer dan 50 leerlingen, drie leraren, en een teamlid voor de ledenadministratie.

Marc staat op en gaat naar bed met het bedenken van nieuwe en betere manieren om zijn leerlingen over barrières heen te helpen, in het leren drummen. Sommige van die lessen nemen de kinderen mee op andere gebieden, en worden daardoor sterker. Dat is voor Marc de allermooiste beloning op zijn werk!

 

Leraren bij Beatseed Ap Verhoeven Drumles Arnhem Leren drummen

Ap Verhoeven met Ravi

Als eerste teamlid kwam in november 2016 Ap Verhoeven erbij. Ap heeft gestudeerd bij Rene Creemers en Etiennen Nillesen aan het Artez (Conservatorium) in Arnhem en studeert nu aan het conservatorium in Rotterdam. Ap heeft een passie voor het lesgeven. Toen hij 16 was begon hij al met invallen voor zijn oude leraar in Schijndel (Noord-Brabant). Soms een dagje, soms bijna een week. Het lesgeven beviel hem onmiddellijk heel goed en hij haalde er veel voldoening uit.

Ap vindt een mooie balans tussen plezier hebben en leren in zijn lessen. Kinderen voelen zich op hun gemak bij hem, en dat is een voorwaarde om goed te leren.

Ap luistert het liefst naar goede jazz, maar kan eigenlijk van heel veel soorten muziek genieten!

 

Amir Katevushnik met Tom

In maart 2018 kwam Amir Katevushnik het team versterken, hij studeert aan het conservatorium in Arnhem (Artez) en won met zijn band de grote prijs van Nederland. Ook Amir is een geweldige leraar met begrip voor hoe kinderen leren en plezier hebben en houden in het drummen.

 

Reacties zijn gesloten.