GelrePas en Jeugdfonds Sport & Cultuur

GelrePas en Jeugdfonds Sport & Cultuur

De GelrePas is een pas van de gemeente, die mensen met een wat lager inkomen in staat stelt deel te nemen aan sport en cultuur. In het bezit van de GelrePas kunt u tegen flinke kortingen en in sommige gevallen zelfs gratis, meedoen aan activiteiten, zoals muzieklessen, cursussen, bezoek aan theater of concert, het lid worden van een sportvereniging of een gezellig uitje. De GelrePas is gratis. Meer lezen 

Beatseed is sinds 2015 officieel cultuuraanbieder van de gemeente Arnhem, daardoor kunnen wij volwassenen en kinderen met een GelrePas lessen aanbieden voor een zeer laag bedrag.

Neem contact op met BEATSEED hierover.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur  is een nationale organisatie die helpt bij het meedoen aan sport en cultuur voor mensen met een lager inkomen.

Je kind wil graag sporten, op muziekles, streetdance, schilderen of aan theater doen. Is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar de contributie / het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.