Dit zeggen ouders over ons

Freelance Loopbaancoach | Duurzame Inzetbaarheid | Trainer |

Marc is een muzikant in hart en nieren. Dat is terug te zien in zijn geduld en toewijding in het drumles geven aan onze dochter van 9. Hij weet in alle rust, feilloos aan te sluiten bij haar belevingswereld in uitleg en de nummers die ze speelt. Marc weet zo zijn liefde voor muziek op een hele mooie manier over te brengen op een meisje van 9. Dankjewel Marc!

13 juli 2016, op LinkedIn, Valesca was een klant van Marc

harpiste bij Arpalisa

Joep (7) koos voor drumleraar Marc omdat de proefles heel prettig was. Wat hem aansprak was het door Marc bedachte “notenschrift’, met herkenbare symbolen, waardoor Joep meteen toffe ritmes con spelen. Na een paar maanden stapte hij moeiteloos over op echte noten. De lessen zijn motiverend, goed ook dat Marc zijn gitaar pakt en ze samen liedjes spelen. Dat klinkt dan gelijk heel goed.

12 juli 2016, op LinkedIn, Lies was een klant van Marc

Global Head Multilateral Development Banking at Rabobank International Wholesale

Today At 9:12 AM, Ben Valk said the following:
Marc Heinen is an outstanding drum teacher. He is very focussed on individual needs and preferences of the kids, teenagers and adults he is teaching, and strikes a fine balance between technicalities and musical exprience. Most of all, he helps you to have fun in the music you play. I certainly recommend him to everyone in Arnhem, NL and the region.

12 juli 2016, op LinkedIn, Ben was een klant van Marc

Business Analist bij a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen

Marc geeft al enkele jaren drumles aan onze zoon, die met plezier naar drumles gaat en graag zijn huiswerk doet. Marc’s stijl is rustig en stabiel en hij geeft de leerling daardoor heel veel ruimte. We zijn erg blij met Marc en hopen dat hij nog lang les zal geven!

Gijs ter Beek

12 juli 2016, op LinkedIn, Gijs was een klant van Marc

psychodiagnostisch medewerker

Mijn zoon van 7 jaar oud heeft nu ruim een jaar les van Marc. Marc zijn kracht is dat hij aansluit bij het kind, maatwerk levert en een kind op zijn gemak kan doen laten voelen waarbij samen met plezier muziek maken voorop staat. Een prettige docent en een fijn mens.

11 juli 2016, op LinkedIn, Christel was een klant van Marc

mirjam koedoot
Natuur, Landschap en Betrokkenheid (Projectleiding, Schrijven & Kennis)

Marc is een professionele en gedreven drumdocent, die met plezier lesgeeft aan kinderen. Hij is in staat om aan te sluiten bij de leerbehoefte van kinderen en gaat in op wat de leerling zelf aandraagt in de les. Tegelijkertijd is hij in staat om kinderen uit te dagen, om een stapje verder te zetten dan ze dachten te kunnen. Marc straalt uit dat ‘fouten maken’ erbij hoort en je daarvan kunt leren. Een ongelooflijke waardevolle boodschap!

26 augustus 2016, op LinkedIn, mirjam was een klant van Marc

huisarts

Marc is een super drumleraar zijn leerlingen op een bij hen passende manier les geeft en het plezier in drummen erg belangrijk vindt. Zonder hem had mijn zoon zijn eindexamen nooit gehaald.

11 juli 2016, op LinkedIn, Dorien was een klant van Marc

Charlie en Laura: Drumles in Arnhem
Geplaatst door charlie.laura op 26 mrt. ’15  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Onze zoon Lesharo heeft al een paar jaar les van Marc. Inmiddels is mijn zoon 12 jaar en elke cent aan lesgeld was een geweldige investering. Naast zijn geduld en een rustig vriendelijk karakter, is Marc er in geslaagd om … Meer lezen

Familie Robijn: Drumles aan huis
Geplaatst door Robijn op 08 apr. ’14  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Marc loopt nu zo’n drie jaar bij ons en geeft onze jongste zoon van toen net 6  drumles en hoe… Marc en Casper vormen een perfect team… Meer lezen

Madelon: Drumles in Arnhem e.o
Geplaatst door madelon op 19 jun. ’13  |  8 jaar actief op Marktplaats
Marc is een fantastische drumleraar. Na 2 lessen heeft hij zich helemaal… Meer lezen

Semmy: Drumles in Huissen
Geplaatst door Semmy op 06 feb. ’12  |  9 jaar actief op Marktplaats
Mijn zoon Sem van 7,5 heeft pas sinds kort les van Marc en het voelde direct vertrouwd… Meer lezen

Sjors: drumles en stemmen in Duiven
Geplaatst door Sjors op 16 sep. ’10  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb Marc leren kennen door de Marktplaats advertentie. In eerste instantie ging het alleen om het stemmen van mijn drumstel… Meer lezen

 

Reacties zijn gesloten.