Leraren

We zijn op het moment met drie leraren:

Marc, Ap en Phillip.

Leraren bij Beatseed Philipp Hasse Drumles Arnhem Leren drummen

Philipp Hasse met Xavier

Philipp Hasse studeert drums bij Rene Cremers aan het Artez en is iemand die steeds zoekt naar de beste manier om aan de leerling duidelijk te maken waar het om gaat. Hij heeft een natuurlijke manier om met kinderen om te gaan.

Zijn favoriete band is Muse, en hij speelt ook piano!

Leraren bij Beatseed Ap Verhoeven Drumles Arnhem Leren drummen

Ap Verhoeven met Ravi

Ap Verhoeven is ook student bij Rene Creemers en Etiennen Nillesen aan het Artez (Conservatorium) in Arnhem en heeft een passie voor het lesgeven. Toen hij 16 was begon hij al met invallen voor zijn oude leraar in Schijndel (Noord-Brabant). Soms een dagje, soms bijna een week. Het lesgeven beviel hem onmiddellijk heel goed en hij haalde er veel voldoening uit.

Ap vindt een mooie balans tussen plezier hebben en leren in zijn lessen. Kinderen voelen zich op hun gemak bij hem, en dat is een voorwaarde om goed te leren.

Ap luistert het liefst naar goede jazz, maar kan eigenlijk van heel veel soorten muziek genieten!

Leraren bij Beatseed Marc Heinen Drumles Arnhem Leren drummen

Marc Heinen met Duncan

Marc is de oprichter van de drumschool, en staat op en gaat naar bed met het bedenken van nieuwe en betere manieren om zijn leerlingen over barrières heen te helpen, in het leren drummen.

Sommige van die lessen nemen de kinderen mee op andere gebieden, en worden daardoor sterker. Dat is voor Marc de allermooiste beloning op zijn werk!

 

 

Reageren is niet mogelijk